Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Apple може перенести виробництво iPad

Попри те, що значну частину виторгу Apple, як і раніше, отримує від продажу смартфонів, компанія розглядає можливість зміни географії виробництва і для своїх планшетів. За деякими даними, мовиться про ймовірне перенесення виробництва до Індії.

Про це повідомляє CNBC.

Про це з посиланням на інформовані джерела в уряді Індії повідомив ресурс CNBC. Американська компанія, за їхніми словами, зараз веде переговори з індійськими чиновниками.

Поки що говорити про досягнення будь-яких результатів передчасно, але якщо ініціатива отримає розвиток, то Індії вдасться зміцнити позиції в статусі альтернативного виробничого майданчика для підрядників Apple.
У цій країні вже кілька років виробляються смартфони Apple, а восени цього року було налагоджено складання молодших моделей iPhone 14, лише з невеликою затримкою щодо ринкового дебюту цих пристроїв. За даними джерел, подальшому розширенню асортименту виробів Apple, що збираються локально, заважатиме дефіцит кваліфікованих кадрів. Зростання зовнішньополітичної напруженості у відносинах між Китаєм та Індією теж не сприяє плавній міграції частини виробництв партнерів Apple з однієї країни в іншу.

Перейти до вмісту