Ви тут:
PROвсе Суспільство 

29 грудня у прокат виходить українська романтична комедія “Сусідка”

Романтична комедія «Сусідка» виробництва компанії F FILMS за підтримки Держкіно, виходить у вітчизняний прокат 29 грудня.

Про це повідомили в Держкіно.

 

“Прокату стрічки чекали понад десять місяців. Фільм, який мав стати головною романтичною комедією весни 2022-го, дав привід для теплих усмішок і розради в нинішні важкі часи. Адже стрічка повертає глядача в іншу реальність, у 21-й рік, нагадуючи, як ми жили до повномасштабної війни.”, – йдеться у повідомленні.

«Сусідка» – це легкий ромком, сповнений соковитого українського гумору і ліричних моментів. Сценарій до фільму написала українська письменниця Ірена Карпа. Режисеркою картини стала Наталя Пасеницька. Офіційний саундтрек до фільму написав MONATIK.

В основі сюжету – карколомна історія стосунків безвідповідального затятого холостяка, який готовий на будь-яку авантюру заради розваги, і розсудливої вчительки музики, матері-одиначки, для якої на першому місці в житті – сімейні цінності та діти. Герої були вірні своїм принципам до доленосного повороту подій, який кардинально змінив їхні життя. Які з ними відбулися зміни, та що стало причиною низки кумедних подій, глядач дізнається незабаром.

Холостяка зіграв Артемій Єгоров, вчительку музики — Ксенія Мішина.

В акторському складі стрічки не обійшлося й без зіркових камео: так, вперше на великому екрані у стрічці «Сусідка» зʼявилися Дмитро Гордон, Анна Трінчер та Джеррі Хейл.

 

Перейти до вмісту