Ви тут:
Прес-релізи Суспільство 

Завдяки меценатам ПриватБанку медзаклад на Волині отримав обладнання на 3,6 мільйонів

У рамках програми “Допомога шпиталям та медзакладам України” благодійний фонд ПриватБанку “Допомагати просто!” передав Волинському обласному територіальному медичному об’єднанню захисту матері та дитинства сучасну мобільну рентгенографічну неонатальну систему вартістю 3,6 мільйона гривень.

Обладнання дозволяє проводити дослідження дітям від народження з мінімальним впливом випромінювання.

“Через воєнні дії стабільність нашої роботи з надання допомоги вагітним, породіллям, новонародженим та хворим дітям в обласному перинатальному центрі та обласній дитячій лікарні завжди під загрозою. При цьому суттєво збільшилась кількість звернень за рахунок внутрішньо переміщених осіб. В цій ситуації наявність мобільного рентгену суттєво підвищує ефективність і стабільність роботи обласної дитячої лікарні та перинатального центру. Щиро дякуємо благодійникам!”, – зазначив генеральний директор Ірина Горавська.

Дякуємо кожному меценату за довіру! Завдяки вашим пожертвам, в рамках програми “Допомога шпиталям та медзакладам України”, вдалося надати допомогу 11 медичним закладам на загальну суму понад 26 мільйонів гривень. Найнеобхідніше та найсучасніше медичне обладнання вже рятує поранених військових та цивільних українців.

Перейти до вмісту