Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

“Зараз готуємо матеріали”, – Дмитро Лунін про створення військової адміністрації у Полтаві

Полтавська ОВА планує звертатися до Офісу Президента з проханням створити у Полтаві військову адміністрацію. Наразі готують необхідні матеріали.

Про це повідомив під час брифінгу 10 листопада начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

“Я точно вважаю, що треба, або депутатам приймати рішення щодо недовіри міському голові, або вводити військову адміністрацію. Щодо введення військової адміністрації, то цей процес не зупинявся. Зараз готуємо матеріали. Будемо подавати в Офіс Президента і далі уже отримувати відповіді, які є можливості до цього питання”, – розповів Дмитро Лунін.

Як зазначив начальник ОВА, у Полтаві зараз триває політична криза.

“Міські депутати не можуть набрати 29 голосів для того, щоб винести недовіру. Ви бачите, що міський голова блокує всі політичні рішення. Мені зовсім не зрозуміло, коли у них немає більшості, як вони будуть розв’язувати бюджетне питання. Це ж найголовніше. Для мене все одно, яка у них політична система. Головне – питання щодо населення, військових, медицини, неприбраних вулиць. Якщо вони самостійно зможуть розв’язати питання, впевнений, що не треба буде вводити військову адміністрацію”, – пояснив начальник Полтавської ОВА.

Нагадаємо, раніше Дмитро Лунін розповів, що має декілька кандидатур на посаду начальника військової адміністрації у Полтаві.

Перейти до вмісту