Ви тут:
Спорт Суспільство 

“Ворскла” наприкінці матчу вирвала перемогу у “Колоса”

19 листопада полтавська “Ворскла” перемогла “Колос” (Ковалівка) – 2:1.

Джерело: Футбол 24

Рахунок на 30-й хвилині відкрили полтавці. Таулант Сефері у дотик технічно поклав м’яч у дальній кут. Ще до перерви Колос міг відігратися. Болбат влучив у поперечину, від якої м’яч відлетів у лінію. VAR на матчі не було, арбітр взяття воріт не зафіксував.

У другому таймі підопічні Ярослава Вишняка відігралися. Допоміг пенальті, який реалізував Мілько. Але останнє слово було за Ворсклою – Степанюк вдало зіграв на добиванні і приніс полтавцям три очки.

Перемога у день 53-річчя Віктора Скрипника принесла Ворсклі 18 очок і шосту сходинку турнірної таблиці УПЛ, Колос з 16-ма пунктами опустився на восьмий рядок.

На піcляматчевій пресконференції Віктор Скрипник зазначив: “Я хочу сказати спасибі хлопцям за те, що вони змогли виграти сьогодні. Я згадував перед матчем, що в моїй кар’єрі не траплялося ігор, які б я проводив у свій День народження. Сьогодні вперше, і це перемога. Знали, як важко грати в Ковалівці. Тому перемога для нас цінна. Ми задоволені результатом. Ми ще пам’ятали наш вдалий другий тайм у грі з «Дніпром-1», хотіли не втратити того настрою. Сьогодні добре увійшли в гру, забили гол, розуміючи, що буде на це одразу ж реакція суперника. Після 1:1 не стали грати на утримання. Забили вдруге, і дуже цьому раді. Вдячний хлопцям, які проявили характер і загалом зіграли добре. За десятибальною шкалою ми зіграли сьогодні на тверду «сімку». Команда привітала мене з Днем народження, багато знайомих також. Утім, це звичайний день, який запам’ятається”.

фото: Sport.ua

Перейти до вмісту