Ви тут:
Суспільство Україна 

В Україні розпочали роботу 99,7% котелень, – Олексій Чернишов

Попри постійні обстріли, Україна розпочала опалювальний сезон – запущено 99,7% котелень, забезпечено опаленням 99,6% житлових будинків, 97,9% садочків, 98,9% шкіл та 99,9% закладів охорони здоров’я.

Про це йшлося під час 11-го засідання Штабу з підготовки до осінньо-зимового періоду (ОЗП), що проходило під головуванням Олексія Чернишова, повідомили у НАК “Нафтогаз України”.

Він наголосив, що основне завдання – забезпечити сталу роботу цих об’єктів, а також швидко відновити пошкоджені.

“Закликаю всіх бути напоготові та оперативно реагувати на будь-які позаштатні ситуації. Держава-терорист вкотре продемонструвала світові свою сутність. Також дякую всім енергетикам, які невтомно лагодять нашу інфраструктуру, щоб українці були зі світлом та в теплі”, – зазначив голова правління НАК “Нафтогаз України” та голова Штабу з підготовки до ОЗП Олексій Чернишов.

На сьогодні вже відновлено 316 об’єктів теплопостачання, це 53,3 % від загальної кількості уражених об’єктів. Наразі особливі зусилля зараз спрямовуються на налагодження роботи теплогенеруючих підприємств на звільнених територіях Харківщини та Херсонщини, де поки зберігається важка ситуація з доступом до комунікацій.

Фото: naftogaz

Перейти до вмісту