Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Семенівській громаді відбулись урочистості з нагоди Дня працівників соціальної сфери України

4 листопада у Семенівській громаді відбулися заходи з нагоди відзначення Дня працівників соціальної сфери України.

Справжнім прикладом толерантності та виваженості, любові та поваги до земляків можуть вважатися працівники соціальної сфери Семенівщини, які 6 листопада відзначатимуть своє професійне свято.

День працівників соціально сфери — професійне свято людей, які виявляють милосердя, творять добро, перш за все, за велінням совісті та покликом душі. Соціальному працівнику доводиться надавати допомогу у різних сферах життя людини, пов’язаних з фізичним і психічним здоров’ям, індивідуальними і груповими конфліктами, плануванням сім’ї, з працевлаштуванням, професійною і соціальною адаптацією різних категорій громадян. Соціальна робота – це мистецтво налагоджувати зв’язки між людьми, втілювати у життя державну політику з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин. Для Семенівської громади соціальний напрямок є одним із пріоритетних, – зазначила у своєму вітальному слові селищний голова Людмила Милашевич.

Під час заходу присутні хвилиною мовчання вшанували всіх загиблих героїв-земляків, які віддали життя за вільну і незалежну Україну.

Від селищного голови та ведучих заходу линули щирі вітання колективам управління пенсійного фонду України в Полтавській області відділу обслуговування громадян №2, Семенівської філії Полтавського обласного центру зайнятості, службі у справах дітей, відділу з питань призначення та виплат соціальних допомог та надання інших видів соціальної підтримки населення №1 управлінню соціального захисту Кременчуцької РВА, Управління соціального захисту населення та праці Семенівської селищної ради, КУ «Центр надання соціальних послуг».

Під час заходу подяками та грамотами Полтавської обласної ради, грамотами Виконавчого комітету Семенівської селищної ради нагородили провідних фахівців соціальної сфери. Присутні почули в свою адресу багато теплих, щирих слів від своїх колег.

Творча команда Полтавської обласної філармонії подарувала винуватцями свята та внутрішньо переміщеним особам, що живуть у Семенівський громаді чудовий концерт “Музика кохання”.
Учасники концеру легендарний гурт “Краяни-band” у складі заслуженого артиста України Сергія Старченка (гітара-соло); заслуженого артиста естрадного мистецтва України, композитора Анатолія Пиляя (клавішні) та неперевершених солістів – Аліни Філіпюк та Віталія Підопригори подарували аудиторії чудову лірично-патріотичну концертну програму.
Під гучні оплески виконувалися чудові пісенні композиції, що змушували емоційно співпереживати. Аудиторія щиро підтримувала виконавців.

Фото – Полтавська обласна філармонія, Семенівська громада
Марія Бойко

Перейти до вмісту