Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

У Миргородській громаді попрощалися з 24-річним аеророзвідником

9 листопада у Миргороді попрощалися із земляком, 24-річним воїном Максимом Дорожком.

Про це повідомили у Миргородській міській раді.

Максим Сергійович Дорожко народився 11 лютого 1998 року в Миргороді. Закінчив 9 класів Миргородської школи №7. Переїхав разом із батьками до Києва та продовжив навчання в Київському професійно-технічному училищі за спеціальністю автомеханік. Максим працював на різних підприємствах нашої столиці. Перед призовом до лав ЗСУ – на заводі будівельних матеріалів. Створив сім’ю, мав доньку.

З травня 2022 року захисник виконував бойові завдання на пекельному сході держави у складі сильних, незламних, вмотивованих військовиків 81-ї аеромобільної бригади десантно-штурмових військ ЗСУ.

Максим Дорожко був вправним аеророзвідником та коригувальником. Результатом його роботи були врятовані життя побратимів і переможні воєнні операції. 1 листопада 2022 року біля населеного пункту Білогорівка Сєвєродонецького району Луганської області під час артилерійського обстрілу оператор розвідувального відділення безпілотних авіаційних комплексів розвідувального взводу військової частини А0641 Максим Дорожко загинув.

Поховали воїна на Алеї Героїв із військовими почестями.

Нагадаємо, на війні з рашистами загинули двоє військових з Полтавщини – Ігор Свищ та Антон Дігтяр.

Фото: Миргородська міськрада

Перейти до вмісту