Ви тут:
Культура Полтавщина Суспільство 

У Гадячі презентували моновиставу англомовного театру

4 листопада відбулася творча зустріч з випускницею 2017 року Гадяцького фахового коледжу культури і мистецтв ім. І. П. Котляревського спеціалізації “Видовищно- театралізовані заходи”, актрисою Сучасного експериментального театру “ДСП” Київського професійного англомовного театру Катериною Скаженик.

Студенти та викладачі спеціалізації мали змогу переглянути її моновиставу “Наташина мрія”. Це – пронизлива історія про дівчину на ім’я Наташа, яка живе в забезпеченій родині. Вона мріє про велике і справжнє кохання. Йде до кінця, до болю в серці, до сміху, що розриває легені, до сліз крізь регіт, до страху в очах.

Завдяки цій творчій зустрічі, студенти вкотре переконалися, що світ театру – незбагненно цікавий та захоплюючий. Разом з головною героїнею ми поринули в неймовірну історію її життя. Нікого з присутніх вистава не залишила байдужим. Після перегляду актриса поділилась досвідом щодо створення дипломної роботи у Київському національному університеті культури і мистецтв. Кожен із присутніх мав змогу задати запитання сьогоднішній гості.

Ольга Дорошенко

Перейти до вмісту