Ви тут:
Суспільство Україна 

рашисти обстріляли громаду на Сумщині: загинула жінка, ще одна – поранена

По Ворожбянській громаді з росії за день прилетіло 72 снаряди. Згодом цю ж громаду обстріляли ще й з реактивної системи залпового вогню.

Про це повідомив начальник Сумської ОВА Дмитро Живицький.

“Опівдні ворог гатив зі ствольної артилерії. “Прильоти” були на вулицях, на подвір’ях місцевих мешканців, були й прямі попадання в будівлі. Згодом цю ж громаду обстріляли ще й з реактивної системи залпового вогню (РСЗВ). Дуже пошкоджені 3 приватні будинки. Від однієї оселі мало що вціліло. Також зруйновані літня кухня, лазня та сараї. Пошкоджені електромережі та осколками побиті газові труби. На місці працюють аварійні бригади”, – зазначив Дмитро Живицький.

За словами начальника Сумської ОВА, снаряди також розривалися біля багатоквартирного будинку. Три квартири пошкоджені: вибиті вікна, вирвані віконні рами, двері.

“На жаль, маємо смертельний випадок. Осколком убило місцеву 62-річну жительку, яка під час обстрілу була на городі. Снаряд розірвався якраз за кілька метрів від неї. Ще одна місцева жителька поранена”, – додав він.

Також Дмитро Живицький зазначив, що через російські терористичні обстріли була пошкоджена залізнична інфраструктура на ділянці між Сумами та Конотопом.

Фото: Сумська ОВА

Перейти до вмісту