Ви тут:
Анонс Культура Оголошення Полтавщина Суспільство 

Полтавців запрошують на літературний вечір Юрія Іздрика

4 грудня у Полтавській обласній філармонії відбудеться літературний вечір класика української літератури Юрія Іздрика.

Початок о 18:30.

Юрій Іздрик — відомий письменник та засновник концептуального літературно-мистецького журналу “Четвер”. Живе і працює в Калуші. Один із творців Станіславського феномену. Серед найвідоміших книжок повість “Острів КРК”, романи “Воццек”, “Подвійний Леон”, “АМТМ”, збірки есеїв “Флешка”, “Таке”, збірки віршів “Календар любові”, “Ліниві і ніжні”, “Інші речі”, “NAKED ONE” та інші.

Автор читатиме улюблені тисяч українців вірші, зокрема і з одного з найновіших видань — поетичної збірки-фотоальбому “NAKED ONE”, що побачила світ у видавництві Meridian Czernowitz у 2020 році у співпраці з київською фотографкою Настею Тєліковою.

Організатор літературного вечора — Meridian Poltava. Подія відбудеться за сприяння Полтавської обласної ради у рамках роботи Літературної мережі проєкту “Підтримка внутрішнього культурного діалогу в Україні”, за ініціативи Міжнародної літературної корпорації Meridian Czernowitz. Проведення цього проєкту стало можливим завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Захід модерує Святослав Померанцев.

Фото: gk-press.if.ua

Перейти до вмісту