Ви тут:
Оголошення Полтавщина Пригоди Суспільство 

Поліція Полтави розшукує безвісти зниклого Руслана Бондаренка

Відділ №2 Полтавського районного управління поліції розшукує безвісти зниклого Бондаренка Руслана Олександровича, 1989 року народження, уродженця Харківської області.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Полтавщини.

Відомо, що чоловік 20 вересня 2022 року пішов з місця проживання в селі Макухівка, Полтавського району та до цього часу не повернувся. На сьогодні місцеперебування чоловіка невідоме. За оперативною інформацією, він може перебувати у Харкові або Харківській області.

Прикмети чоловіка: зріст близько 160 см, худорлявої статури, волосся темне. На момент зникнення був одягнений у чорну шкіряну куртку, темно-сині джинси, коричневі кросівки, чорну футболку з принтом із помаранчевими тиграми. Особлива прикмета: на правій руці має шрам від опіку.

Читайте також: На Полтавщині розшукують безвісти зниклого Віталія Юдіна, На Полтавщині розшукують безвісти зниклу Світлану Литвиненко

Якщо вам відома інформація про цього чоловіка, що допоможе пришвидшити його розшук, просимо повідомити до відділу №2 Полтавського районного управління поліції ГУНП в Полтавській області за телефонами: (0532) 59-69-63, (099) 044-73-79 (чергова частина) або 102.

Фото: поліція

Перейти до вмісту