Ви тут:
Суспільство Україна 

Передача в управління Міноборони стратегічних підприємств сприятиме підвищенню ефективності відсічі російській агресії, – Резніков

Управління активами п’яти підприємств – “Укрнафта”, “Укртатнафта”, “Запоріжтрансформатор”, “АвтоКрАЗ” та “Мотор Січ” – здійснюватиме Міністерство оборони України.

Про це повідомив Міністр оборони України Олексій Резніков.

“Управління активами цих п’яти підприємств здійснюватиме Міністерство оборони України. Це потрібно для того, щоб забезпечити нагальні потреби Збройних Сил України та інших складових сектору безпеки та оборони України. Це і забезпечення Збройних Сил пально-мастильними матеріалами, і ремонт та відновлення озброєння та військової техніки, і вирішення інших питань, аби наша відсіч збройної агресії російської федерації була максимально ефективною”, – зазначив Олексій Резніков.

Нагадаємо, 5 листопада 2022 року під час засідання Ставки Верховного Головнокомандувача під головуванням Президента України Володимира Зеленського було прийняте рішення про відчуження у власність держави активів АТ “Мотор Січ”, ПрАТ “Запоріжтрансформатор”, ПрАТ “АвтоКрАЗ”, ПАТ “Укрнафта”, ПАТ “Укртатнафта”.

Фото: Міноборони

Перейти до вмісту