Ви тут:
Погода Полтавщина Суспільство 

Наступного тижня на Полтавщині прогнозують дощ з мокрим снігом

Вже у середу-четвер в Україні синоптики прогнозують сніг. Зокрема, на території Полтавщини дощ з мокрим снігом очікують у четвер, 17 листопада.

Як зазначила синоптик Наталка Діденко, зниження температури повітря відбуватиметься з понеділка поступово: у понеділок-вівторок до +3+8 градусів, а з четверга до 3 морозу-4 тепла. 14 листопада в більшості областей України передбачається впродовж дня +3+8 градусів, проте ще тепліше повітря затримається у західних областях та у південній частині, +8+13 градусів.

“Антициклон – область високого атмосферного тиску – утримуватиме будь-які опади від України, переважатиме завтра суха, навіть часто із сонцем, погода. У вівторок в Україні побуде понеділкова погода. А ось у середу-четвер температура повітря почимчикує до сезонного подальшого зниження і в другій половині тижня навіть вдень з’являться “мінуси” та випадатиме мокрий сніг”, – написала на своїй фесбук-сторінці Наталка Діденко.

За інформацією sinoptik, у понеділок, 14 листопада, на Полтавщині буде хмарно, але без опадів. Вночі температура повітря становитиме близько 0 градусів, вдень – до + 6 градусів. Вітер – північний.

У вівторок хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку й до самого вечора у Полтаві буде зберігатися похмура погода. Без опадів. Температура повітря вночі знизиться до -1 градусу, а вдень – до +4 градусів.

У середу в області протягом усього дня очікується дрібний дощ, який ввечері піде сильніше. Вночі прогнозують до +3 градусів, вдень до +6 градусів.

У четвер, на території Полтавщини хмарна погода протримається увесь день. Уночі буде дощ зі снігом. Вранці, вдень та ввечері – без опадів. Вночі очікується до – 1 градусу, а вдень – до 0 градусів.

У п’ятницю, суботу та неділю синоптики прогнозують морозну погоду. Без опадів. Температура повітря вночі коливатиметься від – 4 до – 6 градусів ,а вдень – від -2 до -3 градусів.

Фото: ілюстративне

Перейти до вмісту