Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

На війні з російськими окупантами загинули двоє бійців з Полтавщини

Захищаючи Україну, на війні з російськими окупантами загинули двоє військових з Полтавської області – Максим Кулинич та Олександр Яуров.

20 жовтня під час виконання бойового завдання поблизу м.Соледар Донецької області в результаті мінометного обстрілу загинув розвідник – помічник гранатометника солдат Максим Вадимович Кулинич, житель с.Бехтерщина. Про це повідомили на фейсбук-сторінці Великобагачанської селищної ради.

Максим Вадимович народився 23 вересня 2001 року. Добровольцем пішов захищати рідну Україну від ворожої навали. Спочатку воював у складі 71 окремої єгерської бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ, згодом був переведений до 93 окремої механізованої бригади.

“Схиляємо голову та низько вклоняємось бабусі Анастасії Архипівні, сестрі Валерії, всім рідним, друзям, близьким та побратимам. З великою скорботою поділяємо біль втрати. Вічна та світла пам’ять Герою, який не шкодуючи власного життя захищав наш мирний сон і наше щасливе майбутнє. Герої не вмирають!”, – йдеться у повідомленні.

25 жовтня загинув воїн Яуров Олександр Володимирович, повідомили на фейсбук-сторінці “АТО. Соціальний супровід. Кременчуцька міська територіальна громада”.

Олександр був старшим сержантом, командиром гранатометного відділення та призваний на військову службу під час мобілізації 25 квітня 2022 року.

Загинув виконуючи бойове завдання по захисту України, її суверенності та територіальної цілісності, залишаючись вірним військовій присязі та українському народові, в результаті бойових дій.

Залишилась мати та батько.

Поховання Олександра Яурова відбудеться 4 листопада, а саме:

– об 11:00 відбудеться прощання у Кременчуцькому Міському Палаці Культури;

– 12:00 прощання у Свято-Миколаївському соборі;

– 13:00 виїзд до Свіштовського кладовища, прощання на Алеї Пам’яті.

Фото: фейсбук

Перейти до вмісту