Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині патрулює максимальна кількість поліцейських, – Євген Рогачов

На Полтавщині максимальна кількість особового складу обласного апарату та територіальних підрозділів поліції області патрулюють населені пункти в територіальних громадах. Протягом минулої доби перевірили близько 70 транспортних засобів та 746 осіб.

Про це повідомив начальник Головного управління поліції Полтавської області Євген Рогачов.

“У зв’язку з масштабними обстрілами російських терористів об’єктів цивільної та критичної інфраструктури України, в населених пунктах області тимчасово відсутнє електропостачання. У цей непростий час безпеку громадян в містах і селах нашого краю забезпечує максимальна кількість поліцейських Полтавщини. Посилені наряди поліції патрулюють вулиці, охороняють об’єкти цивільної та критичної інфраструктури. Оперативно реагують на заяви та повідомлення громадян та надають допомогу тим, хто цього потребує. Ми робимо все необхідне, для забезпечення вашої безпеки, а також надання вчасної та об’єктивної інформації! Зберігайте спокій та дослухайтеся лише до офіційних каналів інформації. Керуйтеся рекомендаціями органів державної влади”, – зазначив Євген Рогачов.

Жителів області просять терміново повідомляти до поліції на номер “102” (або додаткові тимчасові номери) про появу підозрілих осіб, транспортних засобів та предметів, що можуть становити загрозу, а також про підготовку до вчинення або вчинення правопорушень.

Читайте також: На Полтавщині поліцейські сповіщатимуть про повітряну тривогу через гучномовці

Нагадаємо, що у зв’язку з довготривалим відключенням електроенергії існує імовірність відсутності зв’язку по лінії екстреної допомоги «102» Головного управління Національної поліції в Полтавській області. У разі відсутності такого зв’язку поліція Полтавщини приймає дзвінки від громадян за додатковими номерами.

Фото: поліція

Перейти до вмісту