Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

На Донеччині внаслідок авіаудару рашистів загинули двоє воїнів з Полтавщини

9 листопада загинули військовослужбовці з Хорольської громади Володимир Федорович Решта (21.07.1963 р.н.) та Віктор Васильович Кисляк (14.07.1977 р.н.). 

Про це повідомили у Хорольській міській раді.

“Відразу два сповіщення про смерть Героїв-захисників отримали рідні 12 листопада. Покровськобагачанський старостат і вся Хорольська громада у чорній жалобі через звістку про загибель мешканців с.Березняки – Володимира Решти та с.Єрківці – Віктора Кисляка”, – йдеться у повідомленні.

30 серпня 2022 року вони разом прибули до 1-го відділу Лубенського районного ТЦК та СП і стали на військову службу до лав ЗСУ. За розподілом потрапили в 58-му окрему мотопіхотну бригаду імені гетьмана Івана Виговського у складі Сухопутних військ під оперативним командуванням “Північ”.

Молодший сержант Володимир Решта був на посаді зовнішнього пілота (оператора) безпілотних літальних апаратів відділення безпілотних авіаційних комплексів розвідувальної роти. Сержант Віктор Кисляк служив у частині матеріального забезпечення розвідувальної роти. Обоє загинули внаслідок авіаудару по позиції в м.Бахмут Донецької області.

У Володимира Федоровича залишилися брати і невістка, у Віктора Васильовича залишилися дружина та п’ятеро дітей.

Про дату та час прощання буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, у Полтавській області попрощалися з двома військовими Михайлом Гончарем та Олександром Яременком, які загинули на війні з російськими окупантами.

Фото: Хорольська міська рада

Перейти до вмісту