Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Міграційна служба Полтавщини радить спланувати свій візит, зважаючи на ГПВ

Міграційна служба Полтавщини наразі докладає максимальних зусиль, аби надати і надалі надавати якісні послуги з оформлення необхідних документів.

Про це повідомили в УДМС України в Полтавській області

Після повномасштабного вторгнення російської федерації на територію нашої країни, ми спостерігаємо значне збільшення обсягів оформлюваних документів (більш ніж на 50%). Очікування і отримання їх зараз потребує терплячості і приділення часу процедурі. Спеціалісти щодня опрацьовують тисячі документів та сумлінно пильнують процес подальшого оформлення і персоналізації документів.

Через масові ракетні удари країни-агресора по енергетичній інфраструктурі, у багатьох регіонах запроваджено графіки погодинних відключень електроенергії, не стала виключенням і Полтавська область. Враховуючи зазначене рекомендуємо нашим відвідувачам спланувати свій візит до підрозділу завчасно, зокрема переглянувши графік погодинного відключення електроенергії.

Графік містить перелік населених пунктів та вулиць, а також період вимкнень у годинах, тому необхідно знайти адресу підрозділу у чергах та переглянути, в які години доби буде відключатися та чи інша черга.
Переглянути графік можна на офіційному сайті АТ «Полтаваобленерго» за посиланням.

Міграційна служба Полтавщини звертається до громадян з проханням поставитися до ситуації, яка склалася, з розумінням. Співробітники служби працюють для громадян настільки ефективно і оперативно, наскільки це можливо.

Виникли питання – в Управлінні працює телефон «гарячої лінії» (0532)608969, офіційна сторінка Міграційної служби Полтавської області у фейсбуці, за якими можна отримати актуальні консультації. 

Перейти до вмісту