Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Львівське товариство зобов’язали повернути до бюджету Козельщинської селищної ради понад 600 тисяч гривень, – прокуратура

Господарський суд Полтавської області задовольнив позов Глобинської окружної прокуратури, згідно з яким одне з львівських товариств зобов’язано повернути до бюджету Козельщинської селищної ради понад 600 тис. грн, безпідставно отриманих за постачання газу відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту селищної ради.

Про це повідомили у пресслужбі Полтавської обласної прокуратури.

На початку 2021 року товариство усупереч домовленостей, визначених договором про постачання природного газу, без належного обґрунтування коливання вартості на ринку підвищило ціну за 1 тисячу кубометрів газу з 3,5 до 8,2 тис. грн, що становить 135%. Як наслідок, відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Козельщинської селищної ради, який фінансується з місцевого бюджету, зайво заплатив постачальнику понад 600 тис. грн.

“Після набрання рішенням суду законної сили товариство повинно повернути отримані кошти до бюджету Козельщинської селищної ради”, – наголосили у прокуратурі.

Перейти до вмісту