Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Команда вишу Полтави стала чемпіонкою обласної Універсіади з волейболу

Команда Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» стала чемпіонкою XVIII Універсіади Полтавщини з волейболу серед чоловіків та жінок.

Про це повідомляє сайт вишу.

Спортсмени політехніки продемонстрували високий рівень підготовки та злагоджену командну гру на волейбольному майданчику.

Упродовж 1-7 листопада 2022 року на базі Полтавського державного аграрного університету пройшли змагання XVIII Універсіади Полтавщини з волейболу серед чоловіків та жінок. За головний спортивний трофей завзято змагалися студентські команди закладів вищої освіти міста Полтави, головний суддя змагань – Віктор Бондаренко.

Чоловіча та жіноча команда Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» під керівництвом досвідченого тренера, старшого викладача кафедри фізичної культури та спорту Андріана Остапова виборола абсолютну першість XVIII Універсіади Полтавщини з волейболу серед чоловіків та жінок. Спортсмени політехніки продемонстрували відмінну фізичну форму, високий рівень підготовки та злагоджену командну гру на волейбольному майданчику.

Перейти до вмісту