Ви тут:
Суспільство Україна 

«Велике закладання квітників» триває в Нехворощі

Озеленення і впорядкування паркової території триває і організатори дякують небайдужим громадянам, які приносять, привозять і передають корінці й цибулини багаторічних рослин, які вже наступного сезону, з весни квітуватимуть у парку. Для цього працівники благоустрою закладають нові клумби, впорядковують вже існуючі, аби для кожної рослини знайти місце і жодна щоб не загинула.

Це новосанжарці Тетяна Давиденко, Тетяна Медведєва і Галина Китайгора. Дехто вже не вперше передає різні квіти, багато яких вирощує на власній садибі. Цього разу передали іриси елітних сортів, цибулини тюльпанів та кущики гібіскусів. Діляться своєю красою і нехворощани. Ніна Коломацька привезла для висаджування в парку іриси й хризантеми, Олена Андрішко – тюльпани і нарциси, Ольга Пилипенко – різнобарвні лілії.

Надійшла посилка і з сусідньої громади, звідки постійна благодійниця, котра просить не називати її ім’я, передала 40 кущів розових троянд. Для них навіть довелося закладати окремі клумби навпроти Будинку культури. Водночас чоловіки з бригади благоустрою продовжують викошувати траву, яка після дощів ще швидко виростає.

Місцеві мешканці й меценати мають бажання бачити Нехворощу в квітах. А односельців просять берегти працю тих, хто створює комфорт у парку, не сприймати його як територію для випасання домашньої птиці.

Фото – ФБ Нехворощанської громади

Перейти до вмісту