Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У ПУЕТ продовжують допомагати переселенцям

Полтавський університет економіки і торгівлі та ГО «Центр освіти дорослих Полтавщини з першого дня війни почали допомагати вимушеним переселенцям, які залишали свої домівки через широкомасштабне просування військових формувань рф по території України у лютому 2022.

На звернення вишу про допомогу переселенцям, що проживають в гуртожитках ПУЕТ ніколи не відмовляла Полтавська обласна організація Червоного Хреста: продуктові набори, засоби гігієни, ковдри, матраци та інше.

За період з початку війни понад 3000 біженців прихистили гуртожитки ПУЕТ, 450 з них проживають на постійній основі вже 8 місяців.

З початком нового навчального року до гуртожитків університету повернулися студенти. Серед студентської молоді немало переселенців з окупованих територій та з територій, де продовжуються запеклі військові дії.
Цього разу для переселенців Червоний Хрест надав пральну машинку, яка буде установлена на першому поверсі другого гуртожитку.

В університеті висловлюють вдячність Ірині Плюсніній та всьому колективу Полтавської обласної організації Червоного Хреста за небайдужість до проблем ВПО.

Марія Бойко

Перейти до вмісту