Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві відбувся концерт “Solo плюс Duo”

Концерт під оригінальною назвою «Solo плюс Duo» став чудовою нагодою для музикантів, фахівців-викладачів, студентів Полтавського фахового коледжу мистецтв імені М.В.Лисенка зустрітись з талановитими колегами, що завітали з виступом до літературно-меморіального музею Володимира Короленка.

До Полтави завітали музиканти світового рівня: заслужена артистка України Марія Пухлянко та лауреат міжнародних конкурсів Антон Кушнір. Музичний епіграф для слухачів підготувала полтавка, що навчається у Національній музичній академії України ім.П.І.Чайковського, Аліна Хряпко. Емоційно прозвучали твори українських композиторів для флейти та фортепіано.

Київські артисти щойно, після успішних виступів, повернулися із Данії, незабаром на них чекають концертні зали Німеччини. Концерт у Полтаві допомогла організувати Людмила Бубнова, викладач Полтавського фахового коледжу мистецтв імені М.В.Лисенка, яка давно і плідно співпрацює із музеєм В.Г.Короленка. Полтавська публіка й місто припали музикантам до серця.

«Щаслива була побачитись з прекрасними, дорогими колегами Полтавщини. Чудові стіни Полтавського літературно-меморіального музею В.Г.Короленка, золоте сонце крізь вікна – і ніяка повітряна тривога нам не завадила звучати українській музиці в цей день», – написала у себе на сторінці Фейсбук заслужена артистка України Марія Пухлянко.

Марія Бойко

Перейти до вмісту