Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

У Полтаві відбувся благодійний вечір-аукціон “Перемога починається з тебе”

На аукціоні охочі могли стати володарями 80 унікальних лотів. Усі вторговані на аукціоні кошти будуть направлені на допомогу підрозділам ЗСУ, загонам Територіальної оборони та добровольчим батальйонам.

Це вже другий подібний захід у нашій країні під час війни. Під час першого вечора-аукціону, який відбувся в серпні цього року в Києві, для ЗСУ було зібрано понад 4 млн грн.

На аукціонних торгах, які пройшли на другому поверсі Полтавського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Миколи Гоголя були виставлені предмети антикваріату, старовинні книги та картини.

«Кожна гривня з проданого сьогодні лота піде на зміцнення Збройних сил України. Головне благо, якого ми всі прагнемо, – це мир. А мир – це наша Перемога. А наша Перемога – це потужні й непереможні Збройні сили України», – зазначив начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

Особливими лотами вечора стали воєнні трофеї наших Захисників з острів Зміїний, а також поштові марки та колекційні монети з підписом Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та начальника ГУР МО України Кирила Буданова.

За них боролися меценати, колекціонери, представники великого бізнесу, депутати Київської та Полтавської міських рад, а також обласної ради Полтавщини. Також був присутній Голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький.

Фото Олега Дубини

Перейти до вмісту