Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Лубенській громаді провели благодійний концерт на підтримку ЗСУ

29 жовтня біля філії Войнихівського СБК відбувся благодійний концерт-ярмарок на підтримку ЗСУ. Святкову програму розпочали учасники художньої самодіяльності Войнихівського СБК. Зі словами привітання та вдячності до присутніх звернувся староста Ігор Яременко, долучилася голова Спілки – жінок трудівниць, “За майбутнє дітей України” Раїса Кошель.

На жвавому ярмарку продуктів не шкодували, навпаки – готували щедро, якнайбільше, з любов’ю, щоб люди купували, смакували та жертвували кошти на потреби ЗСУ.

Гречно до столів запрошували всіх гостей свята. Волонтери присутніх діток пригостили смаколиками. Під час проведення концерту на захід завітали військовослужбовці однієї з територіальних бригад, яких пригостили смачною козацькою кашею.

Жителі села передали зібрані кошти нашим захисникам. Сума склала 17 161 гривню, які було передано військовим, про що було складено акт. Кошти передали за сприяння Благодійного Фонду “MELEK”.

Організатори висловлюють щиру вдячність мешканцям сіл Войниха, Куп’єваха, підприємцям, директорам, керівникам, учням, вчителям, працівникам Войнихівської амбулаторії, вихователям працівникам Войнихівського старостату, працівникам будинку культури та бібліотеки, учасникам художньої самодіяльності, волонтерам, – усім небайдужим жителям, хто у цей непростий час знайшов можливість допомогти. Ваш внесок надзвичайно важливий. Це додає сил та вкотре доводить небайдужість наших громадян до потреб української армії у період війни.

Фото – сайт Лубенської міської ради

Перейти до вмісту