Ви тут:
Суспільство Україна 

United24 презентувала браслети з металу “Азовсталі”, кошти від продажу яких спрямують на підтримку ЗСУ

Створили ексклюзивну партію браслетів “Символ незламності” з останньої довоєнної партії Азовсталі.

Про це у Telegram написав міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

 

“Слово “Азовсталь” з власної назви заводу перетворилося на назву загальну — символ мужності та сили духу всього народу. Ми присвячуємо цей проєкт найнезламнішим людям світу — ЗСУ, а також кожному українцю, який захищає свою землю. Кожному, хто вже сім місяців не здається, не складає рук, а вперто йде вперед, наближаючи українську перемогу. Кожна гривня з “Символу незламності” буде працювати на перемогу у вигляді безпілотників, які дуже потрібні нашим захисникам. Армія дронів завдяки вашим пожертвам через UNITED24 вже закупила для фронту майже тисячу БПЛА. З вашою допомогою ми зможемо зробити більше”, – зазначив Федоров.

Кожен браслет створений із 5 грамів сталі, виробленої на прокатному стані 3600 комбінату «Азовсталь», повідомили в Офісі Президента.

Саме з такого сплаву у 1981 році була виготовлена шахта для запуску космічного корабля, у 2012-му – новий саркофаг для ЧАЕС. У 2022 році листопрокатний цех, у якому багато років працював стан 3600, став одним із місць, де героїчно тримали оборону захисники й захисниці Маріуполя. Дизайн браслетів – паракорд з вигравіюваним гербом України – розробив ювелірний дім SOVA.

Браслети можна придбати зв посиланням.

Фото: Офіс Президента

Перейти до вмісту