Ви тут:
Суспільство 

Понад 3000 російських військових звернулися на гарячі лінії проєкту “Хочу жить”

Спікер державного проєкту «Хочу жить» Віталій Матвієнко під час брифінгу в Military Media Center розповів про кількість російських військових, які звернулись на гарячу лінію проєкту. 

Про це повідомляє “Армія інформ”.

“З моменту старту проєкту вже маємо понад 3000 звернень від російських військових. Цифру тих, хто добровільно здався у полон, в цілях безпеки наразі не називаємо”, — зазначив Віталій Матвієнко.

За його словами, цей проєкт себе повністю виправдав. Адже результат є і російські військові активно здаються в полон. Інформація про проєкт швидко поширюється територією росії й дає позитивні результати.

Спікер проєкту додав, що на телефон гарячої лінії переважно звертаються сім’ї, рідні російських військових, а також ті громадяни рф, які очікують на повістку. Також часто надходять звернення й від діючих військових, які вже перебувають на території України.

“На початку старту проєкту та його розголосу до нас переважно зверталися ті, хто незабаром мав бути мобілізований. А зараз частота звернень іде в бік мобілізованих та тих, що вже на території України”, — підсумував Віталій Матвієнко.

фото: Армія інформ

Перейти до вмісту