Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Полтавщина отримала гуманітарну допомогу від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ)

За сприяння Міністерства реінтеграції тимчасово окупованих територій України Полтавська область отримала гуманітарну допомогу від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Про це повідомила заступник начальника Полтавської ОВА Катерина Рижеченко. 

«Отримали комплекти дитячого одягу на різні вікові категорії –  2,3,5,7 років. Це – перша партія. Будуть ще інші поставки й на вікову категорію 9 років. На 2-3 роки отримали 4300 комплектів, 5 років – 4600, на 7 – 1900. Дякую Мінінтеграції та Дитячому фонду ООН (ЮНІСЕФ) за цю важливу допомогу», – зауважила Катерина Рижеченко. 

За її словами, такі зимові дитячі комплекти отримають всі зареєстровані діти внутрішньо переміщених осіб на території Полтавщини, згідно з заявленими потребами територіальних громад. Для цього попередньо в ТГ регіону було зібрано дані про потреби в кількості таких наборів. Сьогодні їх почали видавати на Машівську та Лубенську територіальні громади. 

«У складі одного дитячого комплекту – зимова куртка, шапочка, шарф, рукавички, кілька теплих кофт та штанів і пара водонепроникних чобітків. Всі набори є однотипними, різниця лише у розмірах, в залежності від вікової категорії. Наше завдання – максимально підготуватися до зими. Набори – досить гарні, якісні. Вважаю, батьки і діти будуть задоволені отримати таку допомогу. Чекаємо на подальші доставки», – додала Катерина Рижеченко.

Перейти до вмісту