Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Дмитро Лунін підбив підсумки тижня на Полтавщині

Начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін традиційно підбив підсумки тижня, що минає. 

Так, у Полтаві, Карлівці, Котельві, Машівці та Решетилівці почали запускати опалення. Додатково з обласного бюджету виділили 91,6 млн грн для стабільного водо- та теплопостачання.

В обласному центрі провели благодійний аукціон «Перемога починається з тебе». Зібрали для потреб ЗСУ 2,8 млн грн.

Передали поліції Полтавщини 17 сучасних автівок. Це кросовери Рено Дастер, мінівени Рено Експрес та автомобіль Рено Сандеро. 

Разом із командувачем ОТУ «Суми» генерал-майором Олександром Нестеренком провели засідання Ради оборони області. Ухвалили дуже важливі рішення для посилення обороноздатності й покращення спроможності Полтавщини протистояти атакам ворожих дронів.

Також цього тижня отримали та розподілили багато нової гуманітарну допомоги від ЮНІСЕФ. Це медичне обладнання, шкільні канцелярські бокси, та набори зимового одягу, для дітей-переселенців 2, 3, 5, 7 років.

Закладам освіти передали ще 65 роутерів від наших литовських партнерів.

У Лубенському районі  зустрілися з керівниками добровольчих формувань, щоб обговорити основні моменти, де необхідна підтримка обласної влади.

У Художньому музеї Полтави (Галереї мистецтв) відкрилася Всеукраїнська виставка  «Невловний птах», присвячена 300-річчю від дня народження Григорія Сковороди.

Перейти до вмісту