Ви тут:
Суспільство Україна 

Зеленський відповів на петицію про легалізацію порно

Президент України Володимир Зеленський відповів на петицію про легалізацію порно і доручив прем’єр-міністру України Денису Шмигалю розглянути це питання

Про це повідомляє ЕспресоTV.

Як йдеться у повідомленні, Володимир Зеленський 2 серпня відповів на петицію про легалізацію порно та передав повноваження вивчити це питання прем’єр-міністру України Денису Шмигалю.

Президент України послався на Закон України “Про захист суспільної моралі” як на основний документ, який регулює виробництво та обіг у будь-якій формі предметів та продукції порнографічного характеру. Однак Зеленський зазначив, що питання легалізації порнографії регулюється іншим органом влади.

“Відповідно до Закону, Кабінет Міністрів України забезпечує реалізацію державної політики у сфері захисту суспільної моралі й обігу продукції і видовищних заходів сексуального характеру, координує і контролює діяльність міністерств та інших центральних органів державної виконавчої влади у цій сфері”, – йдеться у відповіді Президента України.

Зеленський звернувся до прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля з проханням опрацювати питання та поінформувати про результати розгляду автора звернення.

Перейти до вмісту