Ви тут:
Екологія Кримінал Полтавщина Суспільство 

Завдав збитків на 480 тисяч гривень: на Полтавщині викрили браконьєра на воді

Зранку 9 вересня на водоймі Сулинської затоки виявили порушника, який за допомогою сіток та човна, займався незаконним виловом риби.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Полтавщини.

“Слідчо-оперативна група поліції, яка прибула на місце події, попередньо встановила, що мешканець села Лящівка, 1996 року народження, за допомогою месинової сітки довжиною близько 100 м та дерев’яного човна з навісним двигуном, виловив близько 20 кілограмів риби різних видів. За попередньою оцінкою працівника Національного природного парку Нижньосульський, сума завданих державі збитків становить близько 480 тисяч гривень”, – розповів начальник сектору поліцейської діяльності на воді (м. Кременчук) Дмитро Кисличенко.

Читайте також: Понад 2 млн грн шкоди: посадовця з Полтавщини підозрюють у незаконній роздачі земель лісового фонду 

Підрозділом дізнання поліції, за процесуального керівництва Кременчуцької окружної прокуратури, внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 249 (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом, якщо воно заподіяло істотну шкоду) Кримінального кодексу України. Крім цього, відносно рибалки-порушника винесено постанову за статтею 117 (Порушення правил користування малими, спортивними суднами та водними мотоциклами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Фото: поліція

Перейти до вмісту