Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Захищаючи Україну, загинули двоє воїнів з Полтавщини

На війні з російськими окупантами загинули двоє військових з Полтавської області – Олексій Омельченко та Сергій Шульга.

17 вересня поблизу населеного пункту Клинове Донецької області, у бою загинув розвідник зенітно-артилерійського взводу, солдат Олексій Григорович Омельченко, повідомили у Лубенській міській раді.

Олексій народився 13 квітня 1984 року в селі Ждани Диканського району Полтавської області. Після закінчення загальноосвітньої школи вступив до Кам’янського спортивного коледжу, пізніше закінчив Полтавський державний педагогічний університет. Мав диплом вчителя фізичної культури. Працював за фахом у Ковалівському інтернаті для обдарованих дітей. Пізніше одружився і переїхав на постійне місце проживання у Лубни.

Захищати Україну від російської навали пішов добровольцем. У травні отримав поранення, але ледве отримавши лікування, знову став у стрій.

Прощання з Омельченком Олексієм Григоровичем відбудеться 21 вересня о 12 годині на Володимирському майдані у Лубнах.

18 вересня в районі міста Бахмут Донецької області загинув житель міста Глобине – солдат Сергій Петрович Шульга, повідомили у на фейсбук-сторінці другого відділу Кременчуцького РТЦК та СП.

30 серпня воїн був призваний за мобілізацією та відправлений до військової частини А1376, де служив на посаді кулеметника. Сергій Петрович неодноразово ставав на захист кордонів рідної землі та брав безпосередню участь в проведенні антитерористичної операції.

Під час ворожого обстрілу Сергій Шульга отримав несумісні з життям уламкові поранення.

Нагадаємо, 19 вересня на Донеччині загинув медик з Гадяцької громади Віталій Волков.

Фото: фейсбук

Перейти до вмісту