Ви тут:
Суспільство 

З Днем ангела Наталії: оригінальні привітання та листівки

Іменини Наталки святкують 11 січня, 10 березня, 31 березня, 27 липня, 8 вересня, 14 вересня. 8 вересня та 11 січня – день ангела Наталії.

Ім’я Наталія утворено від словосполучення “Natalis Domini”, що з латинської мови в перекладі означає “різдво”, то значення імені Наталя — “благословенна” або “різдвяна”.

У церкві 8 вересня вшановується пам’ять святої мучениці Наталії, а також її чоловіка Андріана. Обидва мученика жили приблизно на початку IV століття недалеко від узбережжя Мармурового моря. Сама Наталя народилася і виросла в християнській родині, але заміж вийшла за язичника Андріана.

Добірку привітань з іменинами Наталії опублікувало vitannyachko.

***

Сьогодні день твого Ангела-Хранителя. Я тебе вітаю, Наталко, та хочу побажати, щоб твій невидимий захисник оберігав тебе від різніх бід и напастей, щоб направляв тебе на вірний шлях, не давав тобі сумуваті и відганяв від тебе похмурі думки. Частіше усміхайся, адже тоді твій Ангел світиться від щастя, а це світло відбівається у тебе в очах!

***

Наталія, вітаю тебе з Днем ангела і бажаю тобі завжди з посмішкою зустрічати новий день. Нехай усі бажання виконуються, а віра в краще супроводжує тебе по життю. Нехай твій ангел-охоронець завжди буде з тобою поруч і оберігає тебе від всього поганого.

***

Наталко, вітаю з Днем Ангела. Нехай Ваш ангел супроводжує Вас завжди, оберігає від усього злого і заохочує на добрі справи.

***

Сьогодні настали іменини
У Наталії, найкращої дівчини!
І я тебе, красуне, вітаю,
Любові тобі і радості бажаю.
Нехай багато щастя в цьому житті чекає,
Нехай Господь мріям тебе вінчає.

***

З Днем Ангела Наталії мої найщиріші привітання,
Від всього серця, з побажаннями добра,
В здоров’ї й радості, сто років процвітання,
Любові, щастя та родинного тепла!

Фото: ілюстративні

 

Перейти до вмісту