Ви тут:
Спорт Суспільство 

“Ворскла-Харків-2” дізналася суперницю у вирішальному раунді кваліфікації жіночої ЛЧ

Перша команда України з футболу «Ворскла-Харків-2» дізналася суперницю у вирішальному матчі відбору жіночої Ліги чемпіонів.

Як повідомляє «Суспільне.спорт», «Ворскла-Харків-2» пройшла двох суперниць у першому раунді кваліфікації, завдяки чому потрапила до вирішального другого раунду. У ньому вона, разом з 23 іншими командами, буде боротися за 12 перепусток до групової стадії змагань.

Особливістю жеребкування вирішального раунду кваліфікації був поділ команд на два шляхи: чемпіонів (куди й потрапила “Ворскла-Харків-2”), а також представників ліг.

Перед жеребкуванням “Ворскла-Харків-2” потрапила до кошику несіяних команд. І отримала сім потенційних суперниць на цій стадії: “Славія” (Чехія), “Русенгорд” (Швеція), “Ювентус” (Італія), “Санкт-Пельтен” (Австрія), “Цюріх” (Швейцарія), “Влазнія” (Албанія) та “Бенфіка” (Португалія).

Жеребкування визначило у суперниці “Ворскли-Харків-2” албанську “Влазнію”. Матчі цієї стадії відбудуться 20-21 вересня та 28-29 вересня, перша гра буде для представниць України домашньою.

Перейти до вмісту