Ви тут:
Суспільство 

В окупованій Горлівці майже не залишилось чоловіків, – розвідка

Райвійськкоматам тимчасово окупованої Горлівки у взаємодії з силовими структурами окупантів поставлено завдання “мобілізувати” 6000 місцевих мешканців. У місті проводиться розшук чоловіків призовного віку. Тривають облави на Центральному ринку, місцях громадського відвідування, магазинах, ТЦ, АЗС тощо.

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки МО України.

“Враховуючи попередні “призовні кампанії” та втечу великої кількості чоловіків з міста, окупанти не можуть набрати достатню кількість людей під “мобілізацію”. Натомість, ці заходи суттєво збільшують соціальну напругу – на сьогодні в Горлівці залишились виключно жінки, діти та люди похилого віку”, – йдеться у повідомленні.

Чоловіки з Горлівки, яких раніше “мобілізували” до складу 9-го окремого полку морської піхоти 1-го армійського корпусу окупаційних військ, не виходять на зв’язок з 11 вересня. Відомо, що перед цим вони перебували в окупованих районах Херсонської області та відмовились брати участь у бойових діях. Остання інформація, яка надходила від них: російські командири погрожували всіх “відмовників” відправити на передову без зброї.

Перейти до вмісту