Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві влаштували мультипростір “Ukrainian Kids of Poltava”

17 вересня Центр культури та дозвілля розпочав заходи, присвячені Дню міста. Відтак, з 11:00 до 13:00 в парку Незалежності діяв благодійний мультипростір “Ukrainian Kids of Poltava” для дітей та їхніх батьків.

На території парку була розміщена скринька для збору коштів де глядачі мали змогу підтримати донатами військову частину А2573 (3 ОТБр). Гостей заходу зустрічали 11 різноманітних локацій, де вони мали можливість створити малюнки та виготовити листівки для воїнів (Школа мистецтв «Мала академія мистецтв» імені Р. П. Кириченко та Центральна бібліотека ПМТГ), навчитися виготовленню іграшок з дерева («Татова майстерня» Вакуленцівської філії ЦКД), взяти участь у сімейних змаганнях «Спорт для всіх», за допомогою інтерактиву вивчити правила дорожнього руху (Патрульна поліція Полтавщини), навчитися правил самооборони (ВСЦ «Воїн»), зробити будиночок для тварин (КТП 1628), взяти участь в конкурсі «Малюнок на асфальті» та зробити фото на тематичних фото-зонах, а на вільному творчому просторі виготовляли патріотичні обереги для воїнів.

Робота мультипростору супроводжувалася концертною програмою від талановитих дитячих колективів ЦКД: «Творчий центр Н. Май», Вокальна академія успіху «БіТ», Танцювальна сім’я «Spirit», Зразковий ансамбль танцю «Гарний настрій», Спортивно-танцювальний клуб «Ювента», Центр моди «100-ліття краси», Зразкова циркова студія «Молодість» , Народний театр «На Павленках».

Читайте також: “Полтава-Фольк” анонсує акцію до Дня міста

Парк Незалежності під час святкування Дня міста, ще не одноразово стане творчим майданчиком, для реалізації різноманітних заходів, які об’єднають творчий потенціал полтавців і гостей.

Марія Бойко

Фото: ЦКДПМТГ

Перейти до вмісту