У Миргородському районі викрили водія вантажівки у крадіжці пального бурової компанії,

поліція – Новини Полтавщини

schedule
2022-09-07 | 16:08h
update
2022-09-07 | 16:08h
person
np.pl.ua
domain
np.pl.ua
Кримінал Полтавщина Суспільство 
У Миргородському районі викрили водія вантажівки у крадіжці пального бурової компанії, – поліція

Під час чергування у Миргородському районі екіпаж Лубенського міжрайонного відділу Управління поліції охорони виявив вантажний автомобіль MAN та легковий ВАЗ, припарковані на узбіччі дороги. У правоохоронців виникла підозра щодо вчинення крадіжки пального, до якої можуть бути причетними водії транспортних засобів.

Для з’ясування обставин події та здійснення необхідних процесуальних дій працівники поліції охорони викликали слідчо-оперативну групу поліції та спеціаліста-криміналіста, повідомили у відділі комунікації поліції Полтавщини.

Advertisement

Як зазначив заступник начальника поліції області Сергій Рекун, слідчі та оперативники встановили, що каністри з викраденим пальним 54-річний водій вантажівки передав 25-річному місцевому жителю. На місці події слідчі вилучили 160 літрів дизельного пального та гроші, якими водій ВАЗу розрахувався за заповнені каністри.

За фактом крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану, слідчий підрозділ Миргородського райвідділу поліції, за процесуального керівництва Миргородської окружної прокуратури, відкрив кримінальне провадження за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі.

Читайте також: Незаконно переправляла через кордон військовозобов’язаних полтавців: жительці Чернівецької області повідомили про підозру

У рамках відкритого провадження тривають слідчі дії.

Фото: поліція

Advertisement

Imprint
Responsible for the content:
np.pl.ua
Privacy & Terms of Use:
np.pl.ua
Mobile website via:
WordPress AMP Plugin
Last AMPHTML update:
27.09.2023 - 20:23:35
Privacy-Data & cookie usage: