Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Горішніх Плавнях попрощалися з бійцем ЗСУ Олександром Чугаіновим

22 вересня у Горішніх Плавнях попрощалися з бійцем ЗСУ Олександром Всеволодовичем Чугаіновим.

Про це повідомили у Горішньоплавнівській міській раді.

Олександр Чугаінов народився 10 листопада 1967 року у м.Темрюк Краснодарського краю. Вісім класів закінчив у Комсомольській середній школі №5, потім вступив до Кобеляцького СПТУ №43 за спеціальністю механізатор широкого профілю.

У 1986-1988 роках Олександр проходив строкову військову службу. Так сталося, що зовсім молодим опинився в Афганістані, де пройшов школу військового вишколу.

Після армії працював із 1989 року по 2003 рік у Дніпровському рудоуправлінні Полтавського ГЗК, спочатку помічником машиніста бурової установки, а потім машиністом. У 2003 році Олександр поїхав на північ у Красноярський край, працював там близько 10 років за фахом. У 2013 році повернувся на Ferrexpo, працював на Єристівському гірничо-збагачувальному комбінаті машиністом бурової установки.

17 травня був мобілізований. Через 4 місяці, 17 вересня, у бою старший сержант Олександр Чугаінов загинув біля населеного пункту Клинове Донецької області.

Олександра Чугаінова поховали з почестями на Алеї слави на кладовищі Горішніх Плавнів.

Нагадаємо, 19 вересня під час артилерійсько-мінометного обстрілу на Донеччині загинув військовий з Полтавщини Віталій Бурий.

Фото: міськрада

Перейти до вмісту