Ви тут:
PROвсе Суспільство 

“Топ Ґан: Меверік” ввійшов у рейтинг найкасовіших фільмів у історії США

«Топ Ґан: Меверік» / Top Gun: Maverick продовжує збирати касу та бити рекорди — після цифрового релізу сиквел культового бойовика з Томом Крузом відзначився ще кількома досягненнями та піднявся ще на одну сходинку рейтингу найкасовіших фільмів в історії американського прокату.

За інформацією ITC.ua, після 15 тижнів прокату фільм Джозефа Косінскі знов очолив прокат у США, обійшовши розширену версію блокбастера Sony та Marvel «Людина-павук: Додому шляху нема» — за святкові вихідні він заробив додаткові $7,9 млн, тоді як загальна каса у домашньому прокаті зросла до $701 млн. Завдяки цьому Меверік обійшов «Чорну пантеру» ($700,4 млн) та посів п’яте місце рейтингу найкасовіших фільмів в історії прокату США.

Напередодні Top Gun: Maverick став найуспішнішим цифровим релізом у США за перший тиждень. Ще одне вагоме досягнення Меверіка — це єдиний фільм, який очолював домашній прокат як у День пам’яті, так і в День праці. Та чи вистачить цього імпульсу, щоб перевершити результат «Аватару» Джеймса Кемерона ($760 млн) та стати четвертим найкасовішим фільмом в прокаті Північної Америки.

Перейти до вмісту