Ви тут:
Суспільство Україна 

росіяни вдарили по греблі Інгульця ракетами “Іскандер” і “Кинджал”, – Валентин Резніченко

Росіяни вдарили по греблі Інгульця ракетами “Іскандер” і “Кинджал”. Наразі підтоплені 112 приватних будинків та подвір’їв. Людей евакуювали.

Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко. 

“Усю ніч боролися з наслідками вечірнього ракетного удару і потерпали від нових обстрілів… У Кривому Розі приборкували воду, яка розлилася після ракетної атаки по гідротехнічним спорудам міста. За уточненими даними, росіяни били ракетами “Кинджал” та “Іскандер”. Через атаку рівень води на різних ділянках річки Інгулець піднявся від 1 до майже 2 метрів. На цю хвилину його вдалося знизити на 13 сантиметрів і він й далі падає”, – зазначив Валентин Резніченко.

Рятувальники та аварійні служби продовжують роботу.

Через ракетний удар пошкоджені кілька водоводів. У Софіївський громаді без води майже 5 000 людей. Відновлювальні роботи тривають.

Уночі рашисти п’ять разів обстріляли Нікопольський район. Минулося без постраждалих. У Марганецькій громаді пошкоджена лінія електропередач. Без світла понад 700 родин. Енергетики лагодять.

Читайте також: Окупанти вночі вдарили ракетою по Запоріжжю, – міськрада

Нікополь росіяни накривали вогнем 4 рази. Атакували “Градами” і дроном-камікадзе. Пошкоджені з 10 приватних будинків, 114 панелей сонячної електростанції, санаторій та 2 місцеві підприємства.

Фото: telegram Валентина Резніченка

Перейти до вмісту