Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавський університет розпочав співпрацю з міжнародним науковим видавництвом Східної Європи

Полтавський державний аграрний університет вирішив налагодити співпрацю з провідним вітчизняним видавництвом “Гельветика”.

Про це повідомляє сайт ПДАУ.

«Для науково-педагогічних працівників украй важливими є можливості обмінюватися досвідом із колегами, публікувати наукові праці у фахових виданнях, брати участь у конференціях. Із метою оптимізації роботи та глибшої інтеграції у науково-освітню спільноту викладачів Полтавського державного аграрного університету керівництво нашого ЗВО прийняло рішення налагодити співпрацю з провідним вітчизняним видавництвом “Гельветика”, представники якого сьогодні завітали до нас для підписання меморандуму. Директор цієї установи Олег Головко разом із в. о. ректора ПДАУ Валентиною Аранчій і першим проректором Олександром Галичем підписали договір про співпрацю в галузі видавничо-інформаційних послуг.

Видавничий дім “Гельветика” — одне із провідних міжнародних наукових видавництв у Східній Європі. У фокусі його роботи —вітчизняна та закордонна наукова періодика. Видавництво видає найбільшу в Україні кількість наукових журналів — понад 180, постійно започатковує різноманітні науково-видавничі проєкти із закордонними університетами та видавництвами», – йдеться у повідомленні.

Перейти до вмісту