Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Перемагав “Реал”: “Ворскла” підписала гравця з чемпіонату Іспанії

У свої 25 років Василь Кравець вже встиг зіграти у значній кількості матчів закордоном.

Про це повідомляє офіційний сайт іспанського клубу «Леганес».

Умови і терміни угоди офіційно не повідомляють, однак Transfermarkt заявляє про повноцінний перехід і контракт до 30 червня 2025 року. 25-річний оборонець обійшовся полтавцям у 500 тисяч євро.

«Клуб бажає Кравцю успіхів у особистому та професійному плані на новому етапі», – йдеться у повідомленні іспанської команди.

Кравець почав сезон 2014/15 в «Карпатах» U-19, де до кінця 2014 року провів 11 матчів і забив 2 голи, ставши одним з лідерів юніорської команди. Під час зимової перерви в чемпіонаті був запрошений на турецькі збори з основним складом. Після відновлення чемпіонату захисник став гравцем молодіжної команди, а 10 травня 2015 в грі проти одеського «Чорноморця» дебютував у Прем’єр-лізі, замінивши на 88 хвилині матчу Дениса Кожанова. Кравець вперше зіграв у Прем’єр-лізі у віці 17 років і 263 дня, ставши одним з наймолодших дебютантів сезону. Провівши через тиждень другий матч у вищому дивізіоні, захисник на решту матчів сезону повернувся в «Карпати» U-19, яким вдалося відстояти свої бронзові медалі.

У січні 2017 року клуб іспанської Сегунди «Луго» домовився з «Карпатами» про піврічну оренду Василя з правом викупу. По завершенні терміну оренди іспанський клуб викупив контракт гравця.

Взимку 2019 захисник уклав контракт з «Леганесом» до літа 2023 року. Сума трансферу становила 2 мільйони євро, які були розділені між двома попередніми клубами Кравця. Виступи в команді проводитиме 14-им номером. Дебютував за нову команду в матчі проти мадридського «Реала», в якому його команда сенсаційно перемогла 1:0.

Перейти до вмісту