Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Netflix у Польщі шукає людей зі знанням української мови

В кінці березня компанія Netflix анонсувала відкриття регіонального офісу в Польщі, який відповідатиме за роботу сервісу в країнах Центральної та Східної Європи, зокрема в Україні. Наразі компанія доукомплектовує його штат, і опублікувала низку вакансій для спеціалістів зі знанням української.

Про це повідомляє ain.ua.

Польський регіональний офіс знаходиться у Варшаві. І наразі туди шукають спеціалістів, які займуться просуванням сервісу та комунікаціями з аудиторією на українському ринку – а саме маркетолога та SMM-спеціаліста.

Від кандидатів вимагається наявність релевантного досвіду на ринках CEE (зокрема в Україні), гарні навички спілкування англійською та знання однієї з мов регіону (зокрема української). Таких самих спеціалістів шукають для ринків Польщі, Румунії, Чехії та Угорщини.

Нагадаємо, Netflix запустив українську локалізацію в жовтні 2021 року. З цього моменту українські глядачі отримали інтерфейс українською мовою, а фільми і серіали стали доступні не лише з українськими субтитрами, а й дубльовані українською мовою. Українська стала однією з більш ніж 30 мов, якими Netflix доступний в усьому світі.

Перейти до вмісту