Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині розшукали чоловіка, який повідомив про замінування міськвиконкому

Автора хибного дзвінка, який повідомив про замінування міськвиконкому Горішніх Плавнів, поліцейські встановили протягом години. Ним виявився 41-річний місцевий житель.

Про це повідомили у поліції Полтавщини.

Про дзвінок невідомого, 1 вересня, близько 14:15, до відділу № 2 (м Горішні Плавні) Кременчуцького райуправління поліції повідомив керівник одного з відділів міського виконавчого комітету.

Екстрені служби, які негайно прибули за адресою, забезпечили евакуацію працівників міськвиконкому. За результатами обстеження приміщення та прилеглої території вибухонебезпечних предметів не виявили.

Органом досудового розслідування, за процесуального керівництва прокуратури, відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками) Кримінального кодексу України.

Чоловікові вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

Перейти до вмісту