Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

На Полтавщині попрощалися з двома воїнами, які загинули, захищаючи Україну від рашистів

У середу, 14 вересня, у Полтавській області попрощалися з Дмитром Шинкаренком та Іллею Третяком, які загинули на війні з російськими окупантами.

Фото: Руденківський старостинський округ

У Новосанжарській громаді провести Дмитра Шинкаренка в останню путь разом з рідними, бойовими побратимами, прийшло чимало жителів, повідомили у Новосанжарській селищній раді.

Народився Дмитро Шинкаренко 23 грудня 2001 року. Навчався в Руденківській школі. Після закінчення 9 класів вступив до Полтавського професійно-технічного училища №23. Здобув професію електрогазозварника. Закінчивши навчання був призваний до лав Збройних Сил України.

8 вересня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Кутузівка Харківської області в результаті авіаційного ворожого нальоту загинув 20-річний воїн.

Фото: Кременчуцька міська рада

14 вересня у Кременчуцькій громаді прощалися з Іллею Третяком, повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Іллю Третяка призвали на військову службу за контрактом у 2019 році. Служив у військовій частині А-0998, був старшим солдатом, старшим оператором 1 протитанкового відділення протитанкового взводу 1 механізованого батальйону.

Він загинув 5 вересня поблизу селища Тернові Поди Миколаївської області. Йому було 22 роки. 

Попрощалися з воїном у селі Мала Кохнівка, де проживав захисник, та у Міському палаці культури. Панахиду за загиблим відслужили у Свято-Миколаївському соборі. Поховали на Алеї Героїв Свіштовського кладовища.

Перейти до вмісту