Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

На Полтавщині попрощались із шістьма воїнами ЗСУ

21 вересня біля Свято-Успенського кафедрального собору попрощалися з чотирма військовослужбовцями, які загинули у боях з російськими окупантами.

Панахиду провело духовенство Полтавської єпархії Православної церкви України.

Солдат Гейко Роман Олександрович народився 09 грудня 1982 року. Він загинув 7 вересня неподалік села Опитне Покровського району Донецької області під час виконання бойового завдання.

Солдат Кулаков Євгеній Ігорович народився 13 лютого 1976 року. Помер 13 вересня від ушкоджень внаслідок військових дій.

Солдат Волочай Олександр Анатолійович народився 31 жовтня 1986 року. Загинув 13 вересня неподалік населеного пункту Опитне Покровського району Донецької області.

Воїни проживали у Полтаві, а поховали їх у секторі почесних поховань Затуринського кладовища.

Старший сержант Марченко Олександр Олегович народився 11 вересня 1991 року. Загинув 15 вересня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Долина Донецької області. Його транспортний засіб наїхав на невідомий вибуховий пристрій. Воїн був родом з селища Диканька, там його і поховали.

Також у Лубнах сьогодні прощалися з солдатом Омельченком Олексієм Григоровичем, який загинув 17 вересня поблизу населеного пункту Клинове Донецької області в ході бою з переважаючими силами противника. Він народився 13 квітня 1984 року, проживав у Лубнах, там і був похований.

Разом з цим мешканці Лохвицької громади провели в останню дорогу солдата Кривка Олександра Володимировича. Він народився 14 жовтня 1982 року. Загинув воїн 11 вересня неподалік населеного пункту Опитне Покровського району Донецької області. Поховали українського захисника у селі Погарщина, звідки він був родом.

Військові почесті під час поховання віддавали військовослужбовці територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Полтавщини.

Перейти до вмісту