Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині під час 14 футбольних матчів зібрали майже 250 тисяч гривень на підтримку ЗСУ

Свій чотирнадцятий матч в рамках благодійної акції на підтримку ЗСУ команда полтавських спортивних журналістів (ПСЖ) провела в Дрижиній Греблі колишнього Кобеляцького району. Це село давно відоме славними футбольними традиціями навіть за межами свого регіону. Тож не дивно, що місцеві футболісти виявили бажання помірятися силами й з ПСЖ.

Як показала гра, ці сили виявилися фактично рівними, тому матч проходив з перемінним успіхом. Першими рахунок відкрили господарі, однак перевага ця тривала недовго: Роман Гришин ударом головою встановив рівновагу. Господарі застосовували свою головну тактику – швидкі контратаки, які доставляли чимало клопотів захисту ПСЖ. Після одного з таких випадів вони знайшли таки «дірку» в рядах оборонців гостей і знову повели в рахунку – 2:1. Так і закінчився перший тайм.

Однак, як це вже не раз бувало, футболістів ПСЖ перевага суперників не лише не знітила, а навпаки – спонукала до активних дій. Особливо помітним у цей час на полі був Владислав Шматко, який мав кілька нагод зрівняти рахунок і зрештою один із його проривів таки завершився голом – 2:2. І останню точку у цьому напруженому матчі теж поставили гості: знову відзначився Роман Гришин і знову ударом головою – 3:2.

На жаль, дещо підвела осіння погода, тому глядачів було менше, ніж очікували . І все ж на підтримку ЗСУ зібрано 6650 гривень, а загалом уже майже 250 тисяч гривень.

Ця гра мала стати завершальною у літньо-осінній серії благодійних матчів ПСЖ. Однак пропозиції продовжують надходити, тож футболісти ПСЖ вирішили від них не відмовлятися. Відтак наступний матч команда проведе наступної суботи у Лутовинівці колишнього Козельщинського району, а ще через тиждень ймовірно зіграє в Розсошенцях.

Нині в загальному підсумку команда має сім перемог, п’ять поразок, а ще два матчі завершилися внічию.

Віталій Скобельський

Перейти до вмісту