Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Майже 5 тисяч ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольною і тютюновою продукцією оформлено на Полтавщині

У січні-серпні поточного року платникам надано адміністративні послуги стосовно оформлення ліцензій на право провадження діяльності у сфері торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами, пальним та зберігання пального.

Про це повідомили у Головному управлінні ДПС у Полтавській області.

А саме, як зазначила представникам ЗМІ заступник начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Алла Рябкова, за вісім місяців 2022 року згідно із вимогами законодавства суб’єктам господарювання оформлено 4823 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольною та тютюновою продукцією (зокрема – 2945 ліцензій на право торгівлі алкогольними напоями та 1878 – тютюновими виробами).

 На початок вересня поточного року на території Полтавської області налічується  6658 діючі ліцензії на право роздрібної торгівлі (в тому числі 3924 – на право торгівлі алкогольними напоями, 2734 – тютюновими виробами).

За січень-серпень 2022 року, у відповідності до поданих суб’єктами господарювання документів, оформлено 8 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі пальним та 157 ліцензії на право зберігання пального.

На перше вересня 2022 року на території Полтавської області налічується 324 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі пальним, 2148 ліцензій на право зберігання пального.

За січень-серпень цього року анульовано 596 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольною та тютюновою продукцією та 60 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі пальним та зберігання пального.

Головне управління ДПС у Полтавській області в черговий раз акцентує увагу платників на використанні інформації щодо оподаткування лише з офіційних джерел, до яких належать: вебпортал ДПС; субсайт  Головного управління ДПС у Полтавській області вебпорталу ДПС; офіційні сторінки у соціальній мережі Фейсбук. Крім того, слід звернути увагу на канали інформування ДПС у Телеграм; You Tube або звернутися до Контакт-центру ДПС за тел. 0800501007.

 

Перейти до вмісту