Made with Bravery: маркетплейс для просування українських товарів у світі

Новини Полтавщини

schedule
2022-09-13 | 14:02h
update
2022-09-13 | 14:15h
person
np.pl.ua
domain
np.pl.ua
Суспільство ТОП-новина Україна 
Made with Bravery: маркетплейс для просування українських товарів у світі

Україна має сміливих підприємців та першокласні бренди, про які повинен знати весь світ. Для цього запустили маркетплейс Made with Bravery, який має познайомити весь світ з українськими підприємцями та брендами. Частина коштів від проданих товарів буде спрямована на відбудову України.

Про це повідомили у Міністерстві цифрової трансформації України.

Advertisement

“Маркетплейс Made with Bravery — прекрасна можливість показати круті товари та продукти українських компаній широкому загалу. Ця платформа дозволить бізнесу масштабуватися та знаходити нових клієнтів. А це прибуток, робочі місця, можливість донатити та тримати економіку України на стабільному рівні”, — зазначив Віцепрем’єр-міністр — Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

На маркетплейсі можна здійснити покупку з будь-якого куточка світу. Це можуть бути мерч Brave, одяг та взуття, товари для дому, косметику, книги тощо. І все це від українських брендів.

5% від кожного придбаного товару передають фандрейзинговій платформі UNITED24, які будуть спрямовані на відбудову України. А також при оплаті карткою Visa ще додатково 5% перераховують на UNITED24 на підтримку держави.

Продавати товари на маркетплейсі Made with Bravery можуть українські виробники, які відповідають окремо визначеним вимогам.

Маркетплейс створила продуктова ІТ-компанія EVO за підтримки компанії Visa, комунікаційної агенції Banda, Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства закордонних справ України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту, національного проєкту Дія.Бізнес, Укрпошти і фандрейзингової платформи UNITED24.

Advertisement

Imprint
Responsible for the content:
np.pl.ua
Privacy & Terms of Use:
np.pl.ua
Mobile website via:
WordPress AMP Plugin
Last AMPHTML update:
23.08.2023 - 02:19:51
Privacy-Data & cookie usage: