Ви тут:
Суспільство Україна 

“Динамо” та “Дніпро” програли матчі у єврокубках

Відбулися матчі групових турнірів Ліги конференцій та Ліги Європи.

Як повідомляє «Суспільне.спорт», «Динамо» протистояла «Фенербахче». У першому ж таймі відчутну ініціативу захопив “Фенербахче”. Маючи перевагу в контролі над м’ячем, господарі завдали одразу шість ударів у площину воріт “Динамо”. Один з них виявився влучним — Густаво Енріке відкрив рахунок зустрічі на 35-й хвилині.

У другій 45-хвилинці гра розпочиналася за відсутності гострих моментів з боку обох команд. Саме за такого сценарію команді Луческу вдалося відновити паритет, коли Віктор Циганков на 64-й хвилині замкнув простріл Віталія Буяльського та встановив рахунок 1:1.

Зрештою, перемогу вирвали господарі. На третій компенсованій хвилині переможний гол забив придбаний у вересні з “Челсі” нападник Міші Батшуаї. Підсумок матчу – 2:1 на користь “Фенербахче”.

Тим часом «Дніпро-1» не втримав нічию проти АЗ Алкмар. Після прострілу з правого флангу від Сугавари ніхто із захисників не перешкодив Дані де Віту розстрілювати Валефа з кількох метрів. Питання до бразильського воротаря в цьому епізоді були б недоречними – він нічого не міг зробити – 0:1.

Перейти до вмісту